Klinik Araştırma Metodları Kursu

Gelişimsel Pediatri Derneği, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Yale Üniversitesi Tıp Fakültesi işbirliği ile 14 Haziran 2011 tarihinde İstanbul’da düzenlenmiştir.

• Görevi:

Klinik Araştırma Metodları Kursu

Klinik Araştırma Yöntemleri Kursu, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Işıl Berat Barlan’ın öncülüğünde, Gelişimsel Pediatri Derneği, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Gelişimsel Pediatri Bilim Dalı, Yale Üniversitesi Tıp Fakültesi işbirliği ile 14 Haziran 2011 tarihinde İstanbul’da Marmara Üniversitesi’nde düzenlenmiştir. Bu kursta, farklı alanlarda çalışan hekimlere klinik araştırma geliştirme konusunda bilimsel destek verilmiştir. Bu kursun konuk eğiticisi ülkemizde araştırma geliştirmeye ve çocuk örselenmesi konularına destek veren Yale Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. John Leventhal olmuştur.